Класически дамски бикини с декоративна дантела, подходящи за пълни форми

Оценка на посетителите

VN:F [1.9.22_1171]
Комфорт
Външен вид и стил
Материал
Секси
Цена
Рейтинг: 7.4/10

Не е ли време да подредите скрина си? Трябва ли да си купите ново бельо? Искате ли да разширите гардероба си с качествен и елегантен модел бикини? Тогава ги имате тук. Подходящи за дами от всички възрасти и типове тяло.

Дамските бикини Eco-Ga Wolbar в бяло ще привлекат вниманието ви от пръв поглед. Те ще привлекат вниманието ви. Те ще ви зарадват не само с качеството и хубавия си дизайн, но и с разумната си цена. Те ще зарадват и вас, и портфейла ви. Дамските бикини са с удобна класическа кройка, еластична талия и крачоли за максимално удобство. Перфектно прилягане. Те пасват и се държат добре. Удобен за носене през целия ден. Те не се притискат или притискат никъде. Ефектът се засилва от високия процент памук. Благодарение на материала те са не само приятни за тялото, но дори след време и много пранета не губят качеството, формата и устойчивостта на цветовете си. Много удобните бикини имат цветен цвят вставки отстрани, които придават елегантност на модела. Бикините са подходящи и под по-тесен костюм.

Материал

  • 86% памук, 14% еластан

Цена към момента на прегледа: 25 лв

Връзка към продавача, откъдето можете да закупите продукта Класически дамски бикини с декоративна дантела, подходящи за пълни форми.

Ако не сочи към страница с този продукт. Тогава той вече е разпродаден и се отнася до подобни продукти на продавача.

« Предишна Луксозни бикини с модерен принт и декоративна дантела

Луксозни бикини с модерен принт и декоративна дантела

» Следващия Класически бикини с флорален принт и декоративна дантела

Класически бикини с флорален принт и декоративна дантела