Боксерки

Модерни дамски бикини с крачол в модерен принт

Използваното микрополиестерно влакно значително подобрява усещането. Антибактериалните свойства са допълнително подсилени от допълнителното покритие Silver Plus, което предотвратява развитието на бактерии и разпространението на миризми.

Цена към момента на прегледа: 48 лв

Къси панталони с по-ниска кройка на бедрата в красив пролетен цвят

Приятната комбинация от памучни и еластинови материали е украсена с флорална шарка, която придава екзотичност на бикините. Този флорален десен е навсякъде по бикините. Тя се допълва от красива виолетова дантела в долната част на бикините. Клинът е подсилен със същата декоративна материя като горната част на бикините.

Цена към момента на прегледа: 44 лв

Черни бикини с шнур и широка еластична талия

Стягащи бикини с по-висока талия, изработени от мек, еластичен материал. Подсилена предна част. Широка еластична талия. Декоративна мрежа отстрани. Подходящ за целодневно носене.

Цена към момента на прегледа: 44 лв

Дамски черни стягащи бикини с дълги прозрачни крачоли

Тези изискани, удължаващи краката бикини ще ви помогнат за нула време да се сдобиете с плоския корем и стройния силует, който винаги сте искали! Те са идеални под плътно прилепнали и прилепнали дрехи, като бални рокли или тесни дънки. Изтънчеността им се дължи на изключително луксозния материал и перфектната бразилска кройка. Заедно тези детайли гарантират стягане на корема, бедрата, бедрата и задните части.

Цена към момента на прегледа: 27 лв

Луксозни дамски дантелени боксерки в черно

Черните дантелени боксерки Marta ще ви очароват с уникалния си дизайн. Те са интересни от гледна точка на дизайна. Те ще ви спечелят с удобната си кройка. Те са удобни за тялото.

Цена към момента на прегледа: 28 лв

Бикините с крачоли, често наричани боксерки, са предпочитани предимно от спортуващите жени. Но не само от тях. Заради удобството и уникалния си външен вид този модерен стил дамско бельо печели симпатиите на все повече предимно млади момичета. Бикините с крачол, освен че са удобни за носене, са очарователни и с това, че можете напълно да забравите за неудобните и досадни изрязвания, а също така да се отървете от неприятните подгъви и шевове при плътно прилепнали дрехи. Тъй като са подходящи и за жени и момичета с няколко излишни килограма, боксерките печелят все повече почитатели.