Дамски бразилски бикини

Боксерки бикини Triumph Sloggi Touch It

С бикините SloggiTouch It Trend Brazil Party Panties – Triumph можете да се насладите на изтънчен, но луксозен външен вид. Ако нямате подобен артикул вкъщи, не се колебайте да попълните пропуските!

Цена към момента на прегледа: 22 лв

Зелени бразилски бикини с черен прозрачен декоративен тюл

Това не се вижда на пръв поглед, но ще се отрази на външния ви нрав. Красивото бельо може да повлияе и на усещането ви през деня, като повиши самочувствието ви. Започнете сутринта си с избора на подходящия елемент. Ето един модел, който гарантира успех

Цена към момента на прегледа: 32 лв

Бели безшевни бразилски слипове

Прилепналите и тесни дрехи изискват идеално гладки бикини, които да не се виждат от пръв поглед. За това са предназначени белите безшевни бразилски бикини Isabel. Те ще ви накарат да се чувствате красиви, уверени и елегантни, независимо с какво сте облечени

Цена към момента на прегледа: 9 лв

Сватбени бразилски бикини от луксозна дантела

Бельото е част от гардероба на жените от самото начало. Те могат да бъдат ласкави, изискани и много привлекателни. Той кара жените да се чувстват желани и съблазнителни, което винаги се оценява от партньорите им. Точно такъв е случаят с тези кремави и бели бикини на страхотна цена, които можете да носите по много поводи.

Цена към момента на прегледа: 28 лв

Дамски черен сутиен, изработен от лек тюл и бродирана подложка за тяло

Елегантни бикини Gabriella с ласкава бразилска кройка. Изработена е от лек прозрачен тюл, върху който красиво се откроява бродираната вложка от плът.

Цена към момента на прегледа: 34 лв

Бикините с бразилска кройка перфектно съчетават удобството на класическите бикини със съблазнителната съблазнителност на стринговете. Изисканото изрязване на дупето го оформя красиво и разкрива точно толкова, колкото е необходимо. Ако искате да впечатлите с бельото си от пръв поглед и същевременно да запазите комфорта при носене, Brazilian ще отговори на очакванията ви. Бразилските бикини са активна модна тенденция, която набира все повече почитателки.