Бикини за отслабване

Удобни модерни макси бикини от памук в опаковка от 3

Комплект от 3 броя класически макси бикини, изработени от еластичен памук. Талията и крачолите са с еластичен колан, а разкрачът е подплатен с памук. Цветните могат да се перат в пералня при 60 °C, а белите – при 90 °C.

Цена към момента на прегледа: 19 лв

Висококачествени бикини с модерен флорален десен за ефективно оформяне

Оформящите бикини с висока талия в модерен флорален десен впечатляват с дизайн и функционалност. Ще се чувствате и ще изглеждате добре в тези стилни бикини. Благодарение на специалната обработка те прилепват към кожата и нежно оформят коремната област. Клинът е изработен от мек памук.

Цена към момента на прегледа: 19 лв

Удобни стилни високи гащи с дантелена вложка

Високите дамски бикини с пълна кройка са изработени от висококачествен памук и ефектна дантела с флорален мотив. Задната част на бикините е обшита с дантела.

Цена към момента на прегледа: 19 лв

Черни стягащи бикини с дантела отзад

Пристягане на гащи 19617 – Исабел Мора.

Цена към момента на прегледа: 27 лв

Дамски черни стягащи бикини с дълги прозрачни крачоли

Тези изискани, удължаващи краката бикини ще ви помогнат за нула време да се сдобиете с плоския корем и стройния силует, който винаги сте искали! Те са идеални под плътно прилепнали и прилепнали дрехи, като бални рокли или тесни дънки. Изтънчеността им се дължи на изключително луксозния материал и перфектната бразилска кройка. Заедно тези детайли гарантират стягане на корема, бедрата, бедрата и задните части.

Цена към момента на прегледа: 27 лв

Червени и черни бикини с висока талия Bonprix

Очарователни бикини с висока талия от дантела. Тези съблазнителни бикини с висока талия са изработени изцяло от двуцветна дантела, което им придава модерен и стилен вид. Подгъвите не са изрязани. Бикините подчертават женствените извивки.

Цена към момента на прегледа: 18 лв

Изящни бикини със стягащ ефект, изработени от бродиран тюл

Елегантни бикини от бродиран тюл и микрофибър са абсолютно изискани. Колекция Callao на Confidence Lingerie. Предна и задна част от микрофибър. Бродиран тюл отпред и отстрани. Еластичен колан и крачоли. Кроткото е подплатено с памук. Стандарт 100 според Oeko-Tex (№ CQ 1216/3).

Цена към момента на прегледа: 36 лв