Дамски розови бикини във впечатляваща комбинация от материали

Дамски розови бикини във впечатляваща комбинация от материали
Розови бикини с дантела
Розови бикини с дантела

Оценка на посетителите

VN:F [1.9.22_1171]
Комфорт
Външен вид и стил
Материал
Секси
Цена
Рейтинг: 8.6/10

Привличате ли удобни и привлекателни модели бельо? Харесвате ли стринг или носите само класически бикини? Какво ще кажете за комбинация от двете? Подобно е положението и ако се нуждаете от бикини, които не се виждат под дрехите ви. Подвластни сте на чара на бразилските бански костюми. В гардероба ви трябва да има поне една. И тук в забележителен цвят с чувствена дантела. Тя ще зарадва вас и портфейла ви.

Панталоните Julimex в нежен розов нюанс ще ви зарадват. И като дизайн, и като цвят, и като цена. Красивият бразилец е изработен от висококачествен и приятен материал. Те имат ултратънки ръбове по технологията Invisible-Line и затова не се виждат под дрехите. Така те са подходящи за ежедневно носене, но ще ги оцените и под по-прозрачни или по-тесни дрехи. Бразилските бикини са с деликатен дантелен гръб, който придава още по-голяма чувственост на модела. Бикини, които придават усещане за лекота и комфорт дори след цял ден носене. Красиво подчертават сексапилните ви задни части. Имат еластична талия. Дамските сутиени с намалена линия на ханша в розово са опаковани в подаръчна кутия с декоративна панделка. Те са подходящи и за красив мек подарък, който ще ви направи успешни.

Материал

  • 89% полиамид, 10% еластан, 1% памук

Цена към момента на прегледа: 15 лв

Връзка към продавача, откъдето можете да закупите продукта Дамски розови бикини във впечатляваща комбинация от материали.

Ако не сочи към страница с този продукт. Тогава той вече е разпродаден и се отнася до подобни продукти на продавача.

« Предишна Дантела бразилска 2 броя в опаковката

Дантела бразилска 2 броя в опаковката

» Следващия Елегантни стрингове в изискана кройка с дантела и фина украса

Елегантни прашки в изискана кройка с дантела и фина украса