Дамски черни стягащи бикини с дълги прозрачни крачоли

Оценка на посетителите

VN:F [1.9.22_1171]
Комфорт
Външен вид и стил
Материал
Секси
Цена
Рейтинг: 9.0/10

Има ли нужда фигурата ви от малко усъвършенстване? Разбира се, най-добрият начин да се справите с излишните килограми е да започнете да се движите целенасочено и да се храните правилно, но това може да отнеме месеци, ако не и години, за да постигнете мечтаната фигура. Много по-бързо решение за постигане на по-слаба външност, поне временно, е да се сдобиете с чифт Дамски бикини с шнур бикини с висока талия от испанската марка Ysabela Mora!

Тези изискани, удължаващи краката бикини ще ви помогнат за нула време да се сдобиете с плоския корем и стройния силует, който винаги сте искали! Те са идеални под плътно прилепнали и прилепнали дрехи, като бални рокли или тесни дънки. Изтънчеността им се дължи на изключително луксозния материал и перфектната бразилска кройка. Заедно тези детайли гарантират стягане на корема, бедрата, бедрата и задните части.

Бащите са гладки и прилепнали в долната си част. Удължената дължина до средата на бедрото е изработена от стягащ тюл. За да се чувствате удобно на всяка крачка, във вътрешната част е пришит специално обработен памучен микрофибър.

Материал

  • 80% полиамид, 20% еластан

Цена към момента на прегледа: 27 лв

Връзка към продавача, откъдето можете да закупите продукта Дамски черни стягащи бикини с дълги прозрачни крачоли.

Ако не сочи към страница с този продукт. Тогава той вече е разпродаден и се отнася до подобни продукти на продавача.

« Предишна Червени и черни бикини с висока талия Bonprix

Червени и черни бикини с висока талия Bonprix

» Следващия Черни стягащи бикини с дантела отзад

Черни стягащи бикини с дантела отзад