Чувствени червени еротични бикини с панделки OBSESSIVE GIFTELLA

Чувствени червени еротични бикини с панделки OBSESSIVE GIFTELLA
Червени бикини със спагети каишка
Червени бикини със спагети каишка
Еротични бикини с голяма панделка
Еротични бикини с голяма панделка

Оценка на посетителите

VN:F [1.9.22_1171]
Комфорт
Външен вид и стил
Материал
Секси
Цена
Рейтинг: 8.0/10

Чувственото бельо винаги е било популярно сред жените, които искат да се чувстват уверени и секси. Нищо не може да даде на една жена повече сила от чувствен комплект бельо, който подчертава извивките ѝ на правилните места. А когато става въпрос за бельо, колекцията от червени бикини стрингове с панделки на OBSESSIVE GIFTELLA е напълно уникална.

Червеният цвят е смел и дързък, което го прави идеален избор за жени, които искат да направят изявление. Панделките на гърба на бикините добавят закачлив щрих, който със сигурност ще предизвика усмивка на лицето на всеки мъж, който има удоволствието да ги види.

Колекцията OBSESSIVE GIFTELLA е идеална за жени, които искат да се чувстват уверени и секси независимо от повода. Независимо дали искате да подправите любовния си живот или просто искате да се поглезите с нещо специално, тези червени бикини с панделки със стрингове със сигурност ще свършат работа. Подарете си малко лукс – заслужавате го!

Материал

  • 94% ПОЛИАМИД, 6% ЕЛАСТАН

Цена към момента на прегледа: 22 лв

Връзка към продавача, откъдето можете да закупите продукта Чувствени червени еротични бикини с панделки OBSESSIVE GIFTELLA.

Ако не сочи към страница с този продукт. Тогава той вече е разпродаден и се отнася до подобни продукти на продавача.

« Предишна Евтини прозрачни бикини Sinsay комплект от 3бр

Евтини прозрачни бикини Sinsay комплект от 3бр