Стягащи бикини и оразмерен крачол

Стягащи бикини и оразмерен крачол
Стягащи тялото боксерки с висока талия
Стягащи тялото боксерки с висока талия
Стягащи бикини за отслабване на дупето, стомаха и бедрата
Стягащи бикини за отслабване на дупето, стомаха и бедрата

Оценка на посетителите

VN:F [1.9.22_1171]
Комфорт
Външен вид и стил
Материал
Секси
Цена
Рейтинг: 7.6/10

Навлезте в света на комфорта и по-стройната фигура с тези гащички с големи крачоли. Изработени със силно стягащ ефект, тези бикини са идеални за създаване на заветния строен силует, който винаги сте искали. Независимо дали се обличате за специален повод, или просто искате да се чувствате уверени всеки ден, тези бикини ще бъдат ваш спътник. Една от отличителните черти на тези бикини е двойната работа в областта на корема. Това осигурява допълнителен оформящ ефект и осигурява гладка и ласкава кройка, която подчертава естествените ви извивки. И това не спира дотук. Матовият бежов цвят и едноцветният десен им придават нотка на изтънченост и финес, което ги прави универсално допълнение към всяка колекция бельо.

Прозрачната непрозрачност предлага точното количество покритие, а еластичността осигурява удобно прилягане, което се движи заедно с вас през целия ден. Талията е висока, като предлага допълнителен слой поддръжка и оформяне. Характеристиките на кройката включват дизайн над ханша за модерен външен вид и оформяне на тялото за допълнителна увереност.

С силна степен на оформяне, тези бикини не са само за стил, но и за това да се чувствате като най-добрата версия на себе си. Инвестирайте в тях още днес и изпитайте преобразяващата сила на добре проектираното бельо.

Материал

  • 96% полиамид, 4% еластан

Цена към момента на прегледа: 27 лв

Връзка към продавача, откъдето можете да закупите продукта Стягащи бикини и оразмерен крачол.

Ако не сочи към страница с този продукт. Тогава той вече е разпродаден и се отнася до подобни продукти на продавача.

« Предишна Луксозни дамски боксерки в бяла дантела с цветя

Луксозни дамски боксерки в бяла дантела с цветя